Over mij

Al snel na mijn opleiding kwam ik in aanraking met de entertainmentwereld. Alle aspecten van het vak kwamen in snel tempo voorbij en zo begon mijn ruime ervaring in de wereld van show, presentaties, vermaak en communicatie.

Het begon met de verhuur en faciliteiten afdeling bij  een groot audiovisueel bedrijf (Eringa) in Noord Nederland. Leidinggevend en verantwoordelijk voor de realisatie van evenementen, van klein tot groot. Samen met collega's en betrokken partijen gaan voor het beste resultaat. Openingen, presentaties, feesten, partijen, congressen en televisieregistraties. Coördinatie en realisatie van alle disciplines op het gebied van entertainment.

Bij de start van de noordelijke regionale omroepen was ik als managementassistent bij het facilitair bedrijf betrokken om de zenders televisie te laten maken. Pionieren en coördineren. Als contactpersoon, productieleider, opnameleider en planner.

Vanaf 2000 was ik werkzaam als projectmanager AV en evenementen bij het communicatiebedrijf Scripta Communicatie in Groningen. Ik had de verantwoordelijkheid voor de productie en realisatie van videoproducties, evenementenproductie en multimedia producten voor allerlei opdrachtgevers zoals Essent, Enexis, Ziggo, Attero, woningcorporaties, RUG, Menzis en meerdere organisatiebureaus.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als accountmanager, netwerker,regisseur, presentator en producent.

In mijn vrije tijd ben ik al meer dan vijfentwintig jaar als vrijwilliger betrokken bij de organisatie van sportevenementen, met name bij Donar, de eredivisie basketbalclub uit Groningen. Ik ben vijftien jaar als wedstrijdspeaker en coördinator van het entertainment geweest. Tegenwoordig ben ik actief als communicatieadviseur en Perschef, medewerker marketing & communicatie, het verzorgen van presentaties, redacteur en als gespreksleider. En natuurlijk gooi ik zelf wekelijks nog een balletje!